Politica de confidențialitate

Cine suntem? Ce facem?
Găzduire-sediu.ro este un site de prezentare al ofertei de găzduire sedii sociale pentru societăți in orasul Bucuresti.

Ce date colectăm? De ce le colectăm?
Singurele date pe care noi le colectăm sunt datele oferite de terțe părți ca de exemplu Google Analytics, Facebook și WP Statistics prin intermediul fișierelor de tip cookies. Acestea practic ne oferă statistici cu tipul de utilizatori ne referim aici la vârsta, interesele, frecvența cu care aceștia ne vizitează site-ul.
Colectăm aceste date pentru a vă oferi o experiență cât mai în regulă atunci când ne vizitați site-ul și bineînțeles pentru a ști ce alte informații juridice să vă oferim.

Confidențialitate
Informațiile pe care dvs. ni le furnizați sunt confidențiale așa cum prevede Legea nr. 51/1995 privind ,,Organizarea și exercitarea profesiei de avocat”, din moment ce serviciile de gazduire sediu social sunt puse la dispozitie de un Cabinet de Avocatura independent.
De asemenea vă colectăm numele, adresa de email și adresa IP prin completarea Formularului de interogare a ofertei de pret.
Numele, adresa de mail cât și adresa IP este păstrată de către noi maxim 30 de zile pentru a vă putea oferi informațiile solicitate de către dumneavoastră.

De la cine obținem aceste date?
Datele le obținem de la terțe părți ca de exemplu: Google Analytics, Facebook și WP Statistics.
Ce poți face dacă nu îți dorești să colectăm date prin intermediul terțelor părți?
Dacă nu dorești să colectăm date despre tine atunci poți dezactiva opțiunea de salvare a fișierelor de tip cookie din meniul ,,Preferințe’’, această opțiune o poți regăsi pe orice Browser ca de exemplu: Google Chrome, Internet Explorer, Firefox.

Ce legislație respectăm?
Respectăm Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din data de 27 aprilie 2016 privind Protecția Persoanelor Fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.