Găzduire sediu social în 2021

Găzduire sediu social în 2021

În privința serviciilor de găzduire a sediului social al unui SRL la sediul cabinetului de avocatură, lucrurile rămân neschimbate și în anul 2021.

Sub acest aspect, cadrul legal a rămas neschimbat. Serviciul de găzduire sediu social rămăne disponibil atât pentru înființarea unui SRL cât și pentru procedura de schimbare sediu SRL.

În ceea ce privește partea de operațional, anunțăm că am păstrat și în anul 2021 toate măsurile de protecție sanitară implementate în anul 2020. Colaborăm cu clienții noștri atât online, cât și offline. În privința întâlnirilor clasice, spațiile de acces și suprafețele comune sunt dezifectate după fiecare întâlnire de afaceri. Biroul nostru este aerisit constant, iar întâlnirile cu clienții sunt programate la intervale de timp de minimum 30 de minute distanță.

În privința părții financiare, suntem și în acest an alături de clienții, colaboratorii și partenerii noștri și am ales să păstrăm prețurile aferente serviciilor de găzduire sediu social la nivelul celor din anul 2020.

Suntem alături de dumneavoastră! Împreună putem învinge!