logo gazduire sediu

Găzduire Sediu Social în București Sectorul 3

Echipa noastră vă oferă servicii juridice complete și de o calitate ridicată. Prestatorii sunt persoane autorizate și care se regăsesc pe Tabloul Avocaților ținut de Baroul București.

Cadrul legal este conferit de prevederile Legii nr. 51/1995 privind organizarea și exercitarea profesiei de avocat. Legea a fost republicată în Monitorul Oficial al României nr. 440 din 24 mai 2018.

Dreptul avocatului de a găzdui sediul social al unei societăți este dat de art. 3 alin. (1) lit. h) din lege. Astfel, avocatului îi este permisă „stabilirea temporară a sediului pentru societăți” la sediul său profesionalDe asemenea, avocatul poate efectua „înregistrarea, în numele și pe seama clientului, a părților de interes, a părților sociale sau a acțiunilor societăților astfel înregistrate”.

Avem ca obiectiv prestarea unor servicii de cea mai înaltă calitate, care să ne remarce și să ne diferențieze totodată de ceilalți prestatori din piața autohtonă.

Vă așteptăm așadar pentru a vă oferi serviciul de găzduire sediu social SRL-uri la sediului cabinetului de avocat din București Sectorul 3.

Avantaje

  • găzduirea sediului social la cabinet de avocat poate fi realizată atât cu ocazia înființării unei noi societăți, cât și cu ocazia schimbării sediului (dacă de exemplu sediul vechi a expirat și nu poate fi reînnoit);
  • prețurile reduse, rapiditatea și simplitatea procedurii fac din soluția găzduirii sediului social la cabinet de avocat un demers frecvent întâlnit și în creștere de la an la an;
  • societatea dumneavoastră capătă un ascendent și o imagine puternică în relația cu partenerii de afaceri având sediul la un cabinet de avocatură;
  • nu mai depindeți de acordul vecinilor, al asociației de proprietari și nici al președintelui asociației;
  • eliminați rolul ANAF din procedura de verificare a sediului social și simplificați demersurile de la Registrul Comerțului;
  • puteți obține cod de TVA;
  • la expirarea perioadei de 1 an puteți opta între (1) posibilitatea de a muta sediul social la un alt cabinet de avocat ori (2) mutarea sediului într-o locație definitivă, apartament, casă, ori un alt imobil.

Prețurile afișate sunt finale, nu li se adaugă TVA și nici nu sunt condiționate de achiziționarea unor servicii splimentare. Am creat oferta de prețuri gândidu-ne atât la antreprenorii și start-up-urile aflate încă la începutul drumului, cât și la celelalte societăți cu o vechime în piață.

 

De ce să alegi serviciul nostru de

Găzduire

Morbi lectus risus iaculis vel suscipit quis luctus non massa fusce ac turpis quis ligula lacinia aliquet muris ipsum mulla metus metus tortor.

#1 Servicii rapide

Suntem cei mai prompți și rapizi prestatori ai acestui serviciu.

#1 Fără alte costuri

Prețurile finale sunt cele afișate și nu le condiționăm de achiziționarea altori produse sau servicii.

#1 Cel mai mic preț

Garantat cel mai mic preț indiferent de pachetul de găzduire ales.

#1 Onestitate. Bun simț.

Onestitatea și bunul simț ne caracterizează și ne diferențiază în piața serviciilor.

gazduire-sediu.ro